Over Ons

Bezielde podiumkunsten met een sociale touch

We vertrekken vanuit de ziel van een bepaald thema. We bootsen niks na, maar creëren. Teamwerk is tijdens de creatief van fundamenteel belang. Ieder met zijn talenten moet ruimte krijgen om inbreng te geven. Vele talenten samen maken pas iets moois. LucStevensproducties verbindt deze talenten en doet er alles aan om in een warme omgeving naar een mooie creatie te groeien waarbij zowel acteur als publiek gepakt wordt.

 

Creaties vanuit het hart met eigen muziek, choreografieën en verhalen.

Luc Stevens

Vleugje geschiedenis in een fictief verhaal

Regelmatig is cultureel erfgoed een belangrijke speler in onze verhalen. Mooie geschiedenisthema's verankerd met de opdrachtgever gecombineerd met een warm fictief verhaal zijn regelmatig ons vertrekpunt. Uit die historie trachten we originele podiumkunsten te boetseren tot een uniek spektakel voor jong en oud.  

Onze belangrijkste doelstelling naast een professioneel artistiek product is de aandacht voor samenhorigheid in de productie. Iedereen is een schakel in de ketting en diva's zijn niet toegelaten.

Samenhorigheid

Professionele en veelzijdige podiumkunsten

We hebben een sterk artistiek en organisatorisch netwerk opgebouwd.

Luc Stevens

Beschouw ons als een een artistiek factotum van de podiumkunsten. Luc Stevens Producties maakt deel uit van je project als auteur en/of regisseur. Daar hoeft het niet te stoppen. Reken op ons voor de leiding van externe projecten, samenstelling van artistieke en ondersteunende teams en onderhandelingen met externe partijen. Zo coördineren onderhandelen we met muzikanten, dansers, professionele acteurs, licht & geluid, en zo veel meer.  

Luc Stevens Producties

Artistieke projecten 

met een ziel

Blogberichten