In de media

Lotte Stevens: De Strijdvaardige Stem van Jeanne d’Arc in Groots Musicalspektakel

Lotte Stevens zal de iconische rol van Jeanne d’Arc vertolken in een opwindend nieuw musicalspektakel. Met haar indrukwekkende podiumervaring en veelzijdige talent belooft Stevens een onvergetelijke vertolking neer te zetten van de legendarische Franse heldin.

Bekend bij het grote publiek vanwege haar memorabele optredens in diverse musicals, heeft Lotte Stevens zich gevestigd als een van de meest veelzijdige en boeiende artiesten van haar generatie. Van haar meeslepende vertolkingen in “Evita” en “Rocky Horror Show” tot haar aangrijpende optredens in historische producties zoals “Rubens” en “Red Star Line“, heeft Stevens bewezen dat ze elke rol met overtuiging kan brengen. Sinds 2021 heeft ze ook de fakkel overgenomen van Free Souffriau als Mega Mindy, een naam die bij jong en oud een belletje doet rinkelen.

Naast Lotte zal ook Pieter Jan de Paepeschitteren als Jean de Metz. Pieter Jan is geen onbekende binnen Historalia; zijn indrukwekkende vertolking van Damiaan in de gelijknamige musical in Scherpenheuvel zal nog vers in het geheugen van velen liggen. Floris Devooght zal schitteren als Dauphin Karel VII. Zijn eerdere betrokkenheid bij Historalia, waaronder zijn deelname aan de eerste versie van Marie-Antoinette in 2014 en zijn rol als assistent-regisseur van de recente productie in Wijnendale, getuigt van zijn toewijding aan en ervaring in het theater. De Gentenaar Steven Colombeen zal de rol van aartsengel Michaël op zich nemen, terwijl de Antwerpse acteur Jos Dom een dubbele rol zal vervullen als vader van Jeanne d’Arc (Jacques) en Filips de Goede. De 23-jarige Neel Hannes uit Olen heeft de eer de rol van de biechtvader van Jeanne d’Arc op zich te nemen.

Artistieke producties

Telkens een ander verhaal of moraal, telkens dezelfde sociale verbondenheid. Dat is de ziel die we brengen. 

Alle producties weergeven

Luc Stevens Producties

Artistieke projecten 

met een ziel