Theater

Petticoat's 'Lang zullen we leven': Een Explosie van Energie en Vrolijkheid

Maak kennis met de dames van Petticoat en hun nieuwste show "Lang zullen we leven"

Op 16 maart 2024 kunnen muziekliefhebbers en fans van een pittige dosis humor zich verheugen op een onvergetelijke avond in Sint-Niklaas, want daar staat Petticoat op het podium met hun nieuwste show: "Lang zullen we leven".

 

Met een groep bestaande uit zes getalenteerde dames, staat Petticoat garant voor een avond vol bruisende energie en vrolijke deuntjes. Hun unieke mix van eigen nummers, die voor het eerste te horen zijn, en bekende hits zorgt ervoor dat het publiek van begin tot eind op het puntje van hun stoel zit, klaar om te lachen, dansen en genieten van de muzikale reis die Petticoat te bieden heeft.

 

Wat Petticoat zo bijzonder maakt, gaat verder dan alleen hun muzikale talent. Het is de diepe vriendschap en harmonie tussen de dames die op het podium tot leven komt en het publiek in vervoering brengt. Hun humoristische en levendige optredens zorgen voor een sfeer van gezelligheid en plezier die nog lang zal blijven hangen.

 

Mis deze kans niet om de energie van Petticoat zelf te ervaren. Bestel nu je tickets en bereid je voor op een avond vol verrassingen, lachen en onvergetelijke herinneringen!

 

Volg Petticoat op sociale media voor het laatste nieuws en updates over hun optredens.

Kom en vier het leven met Petticoat!

Artistieke producties

Telkens een ander verhaal of moraal, telkens dezelfde sociale verbondenheid. Dat is de ziel die we brengen. 

Alle producties weergeven

Luc Stevens Producties

Artistieke projecten 

met een ziel